PM-International åpner hovedkvarteret Americas i Sarasota, Florida

Speyer 9. mai 2019 – Den 4. mai feiret PM-International AG et annet viktig skritt i sin ekspansjonsstrategi for det amerikanske markedet: åpningen av det nye Amerika-hovedkontoret i Sarasota, Florida. Den store åpningen med gjester, distributører og ledere fra hele verden fant sted som en del av PM-Internationals Kick-Off USA.

Nytt nav for de amerikanske markedene

Den nye Amerika hovedkontor har ansvaret for forvaltning og supply chain management i Nord, Sør og Mellom-Amerika. For dette formålet, PM-International investert i en 1200 m², som tilbyr god plass til kontorer og møterom og en ny, vertikalt integrert pakkeprosessen.Grunnlegger og leder av PM-International, Rolf Sorg, er overbevist om at den nye strukturen vil sette kursen for videre vekst: “Vi har investert tungt i dette området, og er nå godt posisjonert for å øke markeds nærvær av PM-International – og ikke bare i USA og Canada, men i hele Amerika. De nye hovedkvarter Amerika står som ryggraden for den raske veksten av PM-International i de amerikanske markedene. “Han legger til: “PM-International har over 25 års erfaring i salg av premiumprodukter. Denne og en gjennomtenkt markedsplan er viktige differensier i amerikanske markeder. Vårt mål er, alle som tar til orde for alvor å bygge sin egen virksomhet, en lukrativ mulighet til å tilby. “

Fortsatt suksess

Med en salgsøkning på 110% i 2018 sammenlignet med året før, er familiens virksomhet i Amerika tydelig på vei oppover. I tillegg til det nye hovedkvarteret i Amerika har PM-International kontorer i USA, Chile og Mexico, og åpner kontorer i Brasil og Canada. I 2018 PM-International rangert 24 i “Direct Selling News Global 100” med en samlet årlig omsetning på 833 millioner amerikanske dollar.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70