PM-International feirer 25 års jubileum

Verden Ledelsen Kongressen på SAP Arena i Mannheim med 13.000 deltakere / presentasjon av en verdensnyhet: FitLine Omega 3 Vegan med den unike microSolve® teknologi.

Speyer, den 09.06.2018 – Basert i Speyer PM-International AG feirer bursdag: En to-dagers arrangement på Schwetzingen slott og i SAP Arena i Mannheim markerer 25-årsjubileet for en av verdens ledende direktesalgsselskap for helse, velvære og skjønnhet. Omtrent 13 000 gjester, samarbeidspartnere og ansatte fra hele verden, godtok selskapets invitasjon.

En kveldsgala på Schloss Schwetzingen utlyste jubileumshelgen på fredag, fulgt i dag av World Management Congress i Mannheim SAP Arena. I sin tale vektet selskapets grunnlegger og styreformann Rolf Sorg lagets ytelse bak det globalt voksende selskapet og presenterte en klar fremtidssyn.”25 år med PM International – det er 25 år med lidenskap for førsteklasses kvalitet, topp ytelse, innovasjon og produktsikkerhet. Jeg er veldig stolt av vår suksess, som vi skyldes primært til våre kunder, teampartnere og ansatte. De stolte på oss og vokste sammen med oss – mange i mer enn to tiår. Uten deres forpliktelse ville vårt selskap aldri blitt det som det er nå. Jeg er veldig takknemlig for det. Men jeg vil ikke lene meg tilbake fordi stagnasjon er et skritt bakover, og direkte salgsindustrien er fortsatt i en global oppgang. Jeg vil fortsette å skrive historien om PM-International og se hvordan våre produkter, vårt konsept og menneskene bak dem i fremtiden trivsel og prospekter rundt om i verden for å skape “, sier Rolf Sorg.

Et annet høydepunkt i arrangementet var presentasjonen av den nyeste bedriftens innovasjon av vitenskapelig direktør. Tobias Kühne: FitLine Omega 3 Vegan med den unike microSolve® teknologien. Den rene urte kosttilskudd med en hyggelig smak er laget av mikroalger i stedet for den vanlige fiskeoljen. Videre informerte PM-International Charity Ambassador Vicky Sorg på den siste utviklingen i den langsiktige veldedighet samarbeid med NGO World Vision, herunder målet, antall fadderskap å øke til 1800 innen utgangen av året. Fangende show fullførte festivalprogrammet.

Rolf Sorg grunnla PM-International i 1993 i Rheinland-Pfalz Limburgerhof. I 2003 ble det europeiske logistikk senteret åpnet i Speyer. Selskapet serverer over 40 land over hele verden fra her med sine premiumprodukter. Strategisk og økonomisk er kurset satt for de neste 25 årene. Foreløpig er PM-International utvide sin virksomhet på det asiatiske kontinentet, og arbeider med ytterligere produktinnovasjoner, blant annet gjennom et strategisk samarbeid med Luxembourg Institute of Science and Technology (LIST).

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70