PM-International ble tildelt German Brand Award

PM-International ble tildelt German Brand Award

Speyer, 25.06.2018 – Suksess gjennom vellykket merkevareadministrasjon: Varemerket FitLine® fra PM-International er vinneren av den tyske merkeprisen 2018. Prisen ble presentert den 21.06.2018 i Berlin. FitLine® overbeviste juryen i kategorien “Industri Excellence in Branding / Health & Pharmaceuticals”.”Et sterkt merke skaper tillit og muliggjør identifikasjon med selskapet – verdier som gjør forskjellen i direkte salg. Vår merkevarebygging tar sikte på å bygge et intenst forhold til våre kunder for å møte deres behov og forventninger. Det faktum at vår forpliktelse belønnes med denne prisen, viser oss at vi er på rett spor med vår strategi, sier Rolf Sorg, grunnlegger og leder av styret i PM-International.Den tyske merkevareprisen presenteres årlig av det tyske designrådet og det tyske merket instituttet. Han skiller mellom vellykkede merkevarer, konsekvent merkevarestyring og bærekraftig merkekommunikasjon. I 2018 ble det lansert mer enn 1200 innleveringer, hvorav en uavhengig jury av merkevareeksperter fra ulike fagområder valgte vinnerne.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70