Jubileumsåret PM International

“Utrolig have dere beveger!” ropet Rolf Sorg fra scenen til mer enn 3.300 nærværende salgspartnere på årets tyske Kick-Off arangementet. “Spesielt i det året når vi feirer 25 bedriftsårsdagen vår!” Den 54 år gamle grunnleggeren og styret til PM International AGen har masse grunn til å være stolt: 632 millioner US Dollar omsetning i året 2017 – det betyr en økning fra det forrige året med 37,2 prosent. 

“Min største respekt gjelder dere” priser Sorg Crewen sin, ” i 2017 har dere jobbet hardt til sluttet og gitt alt til og med mellom jul og nyttår.” Tallet av hedersbevisninger viser det i tillegg, sier bedriftsgrunnleggeren. Det var bare fantastisk. Mer enn firehundre salgspartnere ble æret på scenen på området till Mannheims maimarked. Det har utviklet seg mye også på de høyste salgstrinnene i platinområdet. Sprettet i kongensklassen fikk tre nye Platin President´s Teams til (Christian Kröncke, Claude & Daniela Simon, Ute & Tino Puschmann), en ny Silver Presidents Team (Dimitri Grad) og fire nye Presidents Teams (Kerstin & Rocco Breyer, Carsten Dunn, Peter Wegener, Annette Bischoff).

” `Unstoppable 2017´ – det mottoet levde vi virkelig i år!” gleder seg Rolf Sorg. 2017 var faktisk et år av superlativer for PM International: åpningen av den tredje lagringshallen på lokasjonen Spreyer, åpningen åv marked i India, tildelingen av den første bioinnovative prisen i samarbeid med det Louxembourg Institute of Technology (LIST), PM innflytning i LIST med two egne laborer, FitLine launchen i Thailand og innføringen av nye produkter som Munogen og D-Drinken med mer enn 6000 solgte enheter i første uka. Det er bare noen av mange store milepæler i årets PM kalenderen.

I jubileumsåret 2018 kommer det å gå like bra oppover bakken som hittil, det er seg Sorg sikker på. På niende Juni er 25 årig jubileumskongressen i arenaen til Mannheim SAP med 13000 salgspartnere, medarbeidere og pårørende og “verdens beste Show Acts”. Presis til dette “arrangementet av sitt liv” kan kundene og salgspartnere glede seg på et nytt produkt, som kommer til å apne “et mye større marked som hittil. Æringen av Presidents Team i juni på verdens største motorseilyachten. “Unstoppable Next Dimension 2018” – bare årets motto gir mye håp på stor suksess. “Markedet er gerenseløst” er Sorg sikker på. Alle som lurer på om de kan fortsatt få plass mellom 3000 deltagende salgspartnere skal være beroliget for det er fremdeles mye kapasitet, sier Sorg.

Han går ut ifra et markedpotensial av mer enn 1,2 milliarder US-Dollar etter konservativ vurdering av premiumkundene. Verdensomspennende estimerer han til og med mer enn 36 milliarder US-Dollar. På grunnen av at befolkningen og kjøpekraften kommer til å stige stadig på de neste førti årene skal tallet av folk som kan kjøpe PM produktene stige også fra tre på fem milliarder mennesker, så antar WTO. Spørsmålet er deretter ikke “om det er nok mennesker, men kommuniserer jeg med nok mennesker for å nå dem som har lyst å kjøpe produktene våre.”

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70