Foryngelse innenfra – Den nye FitLine Beauty med kollagenpeptider og planteekstrakter

“Ekte skjønnhet kommer innenfra.” Denne frasen refererer først og fremst til indre verdier og en sunn holdning til oss selv. Men hva om utseendet vårt reflekterte ekte, indre skjønnhet?

Fakta er: huden vår eldes. Når vi blir eldre, avtar syklusen av fornyelse og de synlige tegn på aldring blir synlige på huden vår: rynker, tørr hud, en blek, blek hudfarge, ujevn og store porene. En av hovedårsakene er det naturlige tapet av kollagen.

Derfor har kollagen vært en ettertraktet ingrediens i skjønnhetsindustrien i flere år nå. Med sin påstand om å se og føle seg yngre, introduserer PM-International nå den nye FitLine Beauty.

FitLine  Beauty

Det eksklusive næringstransportkonseptet NTC®

Det unike kosttilskuddet skiller seg ut med det eksklusive næringstransportkonseptet NTC® for høyere biotilgjengelighet av ingrediensene. PM-International har utviklet et helhetlig konsept med synergistiske næringsgrupper. Kollagenpeptider og naturlige planteekstrakter av svart ris, kiwi, appelsin og ananas fremmer en vakker, strålende hudfarge. I tillegg støtter en spesiell kombinasjon av vitaminer og mineraler bindevevet og bidrar til sunt hår og negler.

Dr. Tobias Kühne, Chief Scientific Officer for PM-International AG, forklarer: “Selv om vi kan gjøre mye utenfra med FitLine hud anti-aldring kosmetikk, har ansiktspleie sine grenser. Produkter til ekstern bruk er optimale for overhuden, det ytterste laget av huden. Men huden vår trenger støtte også fra innsiden. Det er her vårt nye kostholdstilskudd FitLine Beauty kommer inn. “

FitLine Beauty / Month-pakke (195 g)

  • Kollagenpeptider og naturlige planteekstrakter fremmer en vakker, strålende hudfarge1
  • En spesiell kombinasjon av vitaminer og mineraler som binder seg til sunt hår og negler2
  • Kobber og sink beskytter celler mot oksidativt stress3
  • Løses opp i vann til en fruktig drink med en deilig bærsmak

1(1) Oralt inntak av spesifikke bioaktive kollagenpeptider reduserer hudrynker og øker syntesen av hudmatrisen. Skin Pharmacol Physiol 2014; 27: 113-119. Proksch et al. ; (2) Oralt tilskudd med spesifikke bioaktive kollagenpeptider forbedrer spikerveksten og reduserer symptomer på sprø negler. J Cosmet Dermatol 2017; 00: 1-7. Hexsel et al.
 2C-vitamin bidrar til normal dannelse av kollagen for normal hudfunksjon; Biotin bidrar til å opprettholde normalt hår og hud; Sink bidrar til å opprettholde normal hud, hår og negler
   3Kobber hjelper med å beskytte celler mot oksidativt stress; Sink beskytter celler mot oksidativt stress

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70