De positive aspekter med en kjæreste.

De positive aspekter med en kjæreste.

Sitte på lappen av kjæresten min på t-bane stasjonen, kysse, le, prate over morsomme, uviktige ting og glemme folk og tiden rundt oss. Gå ut med venner til klubben, danse hele natten, spise noe godt på morgenen klokka syv og falle sammen trøtt og fornøyd i senga. Finne en fin bolig sammen in byen som blir den fineste, mest koselige verden for oss og alle våre venner. Se på tv sammen, kose oss, drikke te eller brus, ha det gøy og ligge med hverandre etterpå ved stearinlys og ambient musikk. Dra til fjellene i sveits, gå på tur, besøke venner, nyte naturen, luften, utsikten, innsjøen, fylle på, lade opp med energien fra naturen og ta nattetoget tilbake til berlin. Henge med våre venner på kjøkkenet eller stua, lytte på musikk, fortelle morsomme og personlige historier, anekdoter, meninger og gå feste etterpå. Prøve ut forskjellig mat sammen, nye restauranter, cafeer, kinoer sammen. Sette pris på vår stil. Elske hverandre og være et lag. Gjøre søte ting til hverandre. Få blomster, få middager, bli kysset, hentet, ringt, få meldinger. Inspirere kjæresten og bli inspiriert. Føler oss lett, flowy, passende og kjenne det i hvert øyeblikk vi er sammen. Se tiden bare fly forbi når vi er sammen. Sende bilder til hverandre på mobilen. Lage shows og morsomme videoer sammen, være dada kunstnere. Være kul og stilig og morsom og romantisk og touchy og nær og tilvant med hverandre. Ha kjæresten hente noe fra butikken, fikse sykkelen, mobilen eller pcen, sette pris og takke kjæresten og føle meg elsket, sett, holdt, trygg, varm. Fortelle kjæresten om planer, ideer, inspirasjoner og dikutere prosjekter sammen, få tips for jeg respekterer og aksepterer meningen og erfaringen til kjæresten min. Se på kjæresten og tenke på alle ting jeg elsker ved ham, hvor stilig og vakker, klug, morsom, kul, selvstendig og snill han er. Dele verdener med hverandre, vise ham min verden og få se han sin verden. Bli kjent med familier og venner. Vise ham mine bilder og tekster, forestille mine venner, være helt meg selv med ham. Føle meg fri og glad og lett og alt er lett. Ikke nødvendig å prøve hardt, alt flyr bare til oss og vi finner på naturlig måte sammen.

De positive aspekter med et eget kreativt prosjekt.

Ha et merke, et label for eksempel. Realisere min æstetikk på en produkt og gjøre folk glad med den og tjene penger med den. Bli kjent med folk som er like kreativt og full av energi og bli inspiriert. Ha en grunn å stå opp hver morgen, ha noe å gjøre som er ikke bare til meg, men mange andre. Lage noe andre liker eller hater, men får oppmerksomhet. Føle meg frisk og klar og produktivt. Ha oppgaver å fullføre og steder å gå til. Ha kolleger å snakke med og bytte ideer, meninger, tips med, le med, ha det gøy med. Lage noe som er gøy og blir suksessrik. Muligheten å omsette hver ide og ha det gøy med det. Kjenne at suksess er lett. Finne på ting. Ha tilgang til teknikken, til mennesker, steder, kanaler som hjelper meg. Lage bøker, kler, videoer, bilder, utstillinger, arrangementer. Bli kjent med folk, kjenne flowen. Føle meg integrert og som jeg har funnet hjørnet mitt i verden. Føle plassen min, ha plass, utvide meg, ekspandere, tenke stort og være og føle meg mulig. Være selvstendig, sterk, empowert og soft samtidig. Ha en misjon. Fortelle, begeistre og inspirere andre med mine prosjekter og in suksess. Arrangere fester, lesninger, markeder.

Føle meg full av energi, sove lite og chille masse, gjøre bare det jeg vil. Bli kjent med alle jeg beundrer og elsker og få support av yung hurn, live from earth, sternberg press, zabriskie og så videre. Bli kjent med alle de kule folkene jeg liker allerede. Få support, en crew, en gruppe. Ha steder å gå til, boliger, studioer, byråer, kunstverksteder og så videre.

Gjore kunstnerisk arbeid med en sosial, politisk, feministisk, kul, urbansk, åndelig dimensjon. Betale selv for min bolig, mine klær, mine ferier, føle meg voksen og supported av universet. Være takknemlig for alle muligheter, sjanser, mennesker rundt meg.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70